Vastauksia myyjälle

Täältä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin. Päivitämme listaa kun myyjiltämme tulee kysymyksiä. Jos et löydä vastausta kysymykseesi täältä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Profiili ja palvelun listaaminen

Rekisteröityminen Freedomlyn myyjäksi on helppoa.

1. Klikkaa oikealta ylhäältä ”Rekisteröidy”
  2. Täytä tarvittavat tiedot
  3. Valitse kohdassa ”Minä olen” rooliksi ”Myyjä”
  4. Syötä yrityksen y-tunnus (valinnainen)

Rekisteröinnin tulisi näyttää tältä:

Laadukas profiili antaa sinusta ammattimaisen kuvan asiakkaille. Käytä siis aikaa sen luomiseen ja pyri kertomaan mahdollisimman hyvin itsestäsi.

Vinkkejä laadukkaan profiilin luomiseksi

1. Valitse hyvä kuva (ethän valitse kuvaa, jota et omista)
  2. Varmista että tietosi ovat paikkansapitävät
  3. Kirjoita kattava kuvaus itsestäsi

Hyvä kuvauksen rakenne on esimerkiksi:

• Tiivis ja omannäköinen muutaman lauseen esittely itsestä
    • Miksi ostajan tulisi valita juuri sinut
    • Listaa esimerkiksi osaamista, kokemusta

Esimerkki kuvailevasta profiilista:

Asiakkaat eivät voi ostaa sinulta palveluita ennekuin olet syöttänyt ”Maksutiedot”. Maksutiedot tulee syöttää siitä syystä, että Freedomly voi maksaa sinulle onnistuneesta toimeksiannosta.

Näiden ohjeiden avulla saat syötettyä onnistuneesti maksutietosi.

1. Kirjaudu sisään myyjä profiiliisi
  2. Klikkaa oikeasta yläreunasta profiilikuvaasi ja valitse ”Tilin asetukset”
  3. Valitse vasemmalta kohta ”Maksutiedot”
  4. Valitse ”Tilin tyyppi”, oletko yksityishenkilö vai edustatko yritystä.
  5. Valitse maa missä pankkitilisi on rekisteröity ja syötä pankkitilin numero (IBAN)
  6. Tämän jälkeen profiilisi on aktiivinen palvelusi näkyvät asiakkaille. Sinun tarvitsee vielä aktivoida Stripe- tilisi, jotta Freedomly voi tilittää sinulle rahaa onnistuneista toimeksiannoista.

Jatka ohjeiden seuraamista niin, opastamme miten aktivoit Stripe- tilisi.

1. Aktivoidaksesi Stripe- tilisi, sinun tulee siirtyä ”Maksutiedot” kohtaan, ”Tilin asetukset” välilehden alla.
  2. Klikkaa ”Vahvista” nappia, niin Freedomly siirtää sinut Stripe palveluun. Suosittelemme tutustumaa Stripeen tästä!
  3. Aloita syöttämällä yrityksesi tiedot
  4. Syötä tiedot itsestäsi sekä paljon omistat yrityksestä tai oletko johtotehtävissä (Stripe- tiliä luodessa sinun tulee olla merkittävässä roolissa yrityksen toiminnassa)
  5. Lisää mahdolliset muut omistajat
  6. Tämän jälkeen tarvittaessa todiste
  7. Tarkista, että antamasi tiedot ovat oikein ja klikkaa ”Done”
  8. Nyt Stripe- tilisi on aktiivinen ja Freedomly voi maksaa sinulle sekä asiakkaasi pääsevät jättämään arvosteluita onnistuneista toimeksiannoista!

Muista, että voit aina käydä muokkaamassa antamiasi tietoja Stripeen. Siirry vain ”Maksutiedot” sivulle ja klikkaa kohtaa ”Muokkaa Stripe- tiliä”.

1. Klikkaa sivun oikeasta yläreunasta ”+ Lisää palvelu”
    2. Jos olet rekisteröitynyt myyjäksi Freedomlyyn siirry kohtaan 4, muuten seuraa ohjetta.
    3. Täytä tarvittavat tiedot
    4. Valitse palvelullesi mahdollisimman hyvä ja kuvaava nimi, jotta asiakkaat löytävät sinut ja tietävät mitä palvelua tarjoat.
      • Suosittelemme valitsemaan lyhyen ja ytimekkään nimen, joka kuvaa palvelusi sisältöä
    5. Palvelun kuvaus
      • Kattava kuvaus palvelun sisällöstä
      • Mitä työvaiheita palvelu sisältää
      • Mahdolliset työkalut mitä käytät
      • Anna palveluasi kuvaavia avainsanoja millä haluat, että palvelusi löydetään. Voit määrittää avainsanat käyttämällä # etumerkkiä. (Esim. #valokuvaus #tuotekuva #valokuvaaja)
    6. Palvelun ehdot
      • Mikäli palvelun toteutumiselle on jotain ehtoja tai vaatimuksia, joita asiakkaan tulee ottaa huomioon, kerro niistä tässä
      • Minimibudjetti? Materiaalit, joita tarvitset asiakkaalta?
    7. Valitse kieli / kielet millä palvelet asiakkaitasi
    8. Kerro missä palvelusi sijaitsee (valinnainen)
    9. Määrittele 1-5 valmista palvelupakettia. Kerro palvelupaketeissa seuraavat asiat:
      • Paketin otsikko
        1. Anna paketillesi otsikko, joka kuvaa mitä se sisältää. Esimerkiksi: Logosuunnittelu – 2kpl valmiita logoja
      • Paketin kuvaus
        1. Kuvaile mahdollisimman selkeästi paketin sisältö, Esimerkiksi: Paketti sisältää 2 kpl valmiita logotiedostoja
      • Määritä palvelupaketeille hinnat ( Huom. Ilmoita hinta aina kerta summana. Palvelumme ei vielä tue jatkuvaa kuukausimaksua)
    10. Lisää palveluasi kuvaavat kuvat (Huom. Yksi kuva on pakollinen)
      • Käytä vain kuvia, jotka omistat
    11. Klikkaa ”Julkaise palvelu”

1. Palvelusi nimi

• Valitse palvelullesi mahdollisimman hyvä nimi, jotta asiakkaat löytävät sinut

2. Palvelun kuvaus

• Kattava kuvaus palvelun sisällöstä
  • Mitä työvaiheita palvelu sisältää
  • Mahdolliset työkalut, joita käytät

3. Palveluehdot

• Mikäli palvelun toteutumiselle on jotain ehtoja tai vaatimuksia, joita asiakkaan tulee ottaa huomioon, kerro niistä tässä.
  • Esim. Minimibudjetti? Materiaalit, joita tarvitset asiakkaalta?

Pakettien tarkoitus on antaa asiakkaalle mahdollisuus selata eritasoisia palvelukokonaisuuksia. Mikäli tekemäsi paketit eivät sovi asiakkaalle, voit tehdä hänelle kustomoidun tarjouksen.

1. Paketin otsikko

• Anna paketillesi otsikko, joka kuvaa mitä se sisältää. Esimerkiksi: Logosuunnitelu – 2kpl valmiita logoja

2. Paketin kuvaus

• Kuvaile mahdollisimman selkeästi paketin sisältö, Esimerkki: Paketti sisältää 2 kappaletta valmiita logotiedostoja.

3. Pakettien määrä

• Voit luoda yhteen listaukseen 1-5 erilaista pakettia jota voit tarjota asiakkaalle. HUOM! Yksi paketti on pakollinen, jotta listautuminen onnistuu.

Kun hyväksyt ostajan lähettämän keikkapyynnön, häneltä peritään katevaraus palvelusta. Kun palvelu on suoritettu, niin ostaja vapauttaa maksun tilillesi. Näin palvelun ostaminen ja myyminen on turvallista molemmin puolin. Freedomly veloittaa transaktiosta 10% komission.

Stripe

Freedomlyn alustalla tapahtuvat maksut tehdään Stripen välityksellä. Stripe on yksi maailman suurimmista ja luotettavimmista online-maksujen välittäjistä.

Myyjänä sinun tulee luoda Stripe-tili, jotta voit vastaanottaa maksuja asiakkailta. Luo tili osoitteessa https://dashboard.stripe.com/register

Kyllä voit tehdä. Freedomlyssä myyjän on mahdollista tehdä kustomoituja tarjouksia asiakkaille, mikäli valmiista paketeista ei löydy sopivaa vaihtoehtoa. Jos asiakas ottaa sinuun yhteyttä, sinun on mahdollista tehdä asiakkaalle kustomoitu tarjous asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tällä hetkellä Freedomly palvelu ei tue ostamista, jos olet kirjautuneena sisään myyjänä.

Jos haluat ostaa palveluita muilta myyjiltä, tulee sinun luoda asiakastili. Uuden asiakastilin luomiseen tarvitset uuden sähköpostiosoitteen. Sama sähköposti, jolla olet kirjautuneena myyjäksi ei käy asiakastilin luomiseen.

Freedomly palveluun rekisteröityminen asiakkaaksi on helppoa. Seuraa vain näitä ohjeita, niin sinulla on toimiva Freedomly asiakasprofiili.

1. Klikkaa sivuston yläreunasta kohtaa ”Rekisteröidy”
  2. Syötä omat tietosi rekisteröitymislomakkeelle tai rekisteröidy Facebookin kautta
  3. Valitse kohdasta ”Minä olen” rooliksi ”Asiakas”
  4. Paina ”Rekisteröidy”
  5. Kun olet rekisteröitynyt Freedomly palveluun ostajaksi, tulee sinun vahvistaa sähköpostisi. Voit nyt käydä vahvistamassa tilisi sähköpostistasi. Viesti löytyy saapuneet tai roskaposti kansiosta
  6. Klikkaa tämän jälkeen oikeassa yläreunassa olevaa profiilikuva palloa
  7. Valitse ”Tilin asetukset”
  8. Valitse ”Maksukortti”
  9. Syötä maksukorttisi tiedot
  10. Klikkaa ”Tallenna maksukortti”

Nyt olet valmis ostamaan palveluita Freedomlystä!

Freedomly-palvelun kehittämisen, markkinoinnin, uusasiakashankinnan sekä asiakaspalvelun kustannukset katetaan komission 10% (sis. ALV 24%) avulla. Komissio otetaan vain toteutuneista toimeksiannoista.

Palvelulistauksia voit listata niin paljon kuin itse haluat.

Näkyvillä oleviin hintoihin ei ole lisätty arvonlisäveroa. Arvonlisävero lasketaan näkyvissä olevan hinnan päälle, kun toimeksiantoa ollaan aloittamassa. Freedomlyssä käytetään yleistä arvonlisäverokantaa 24%

Freedomly tilaus

Tilauksen aktivoiminen on helppoa. Seuraa alla olevia ohjeita tilauksen aktivoimista varten.

1. Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi
  2. Paina oikeassa yläreunassa olevaa kuvaa itsestäsi
  3. Valitse ”Tilin asetukset”
  4. Mene kohtaan ”Tilaus”
  5. Klikkaa kohtaa ”Tilaa”, jolla aktivoit Freedomly palvelun tilauksen
  6. Syötä maksukorttisi tiedot tai valitse Google Pay, tämän jälkeen paina ”Subscribe”

Tämän jälkeen sinulla on aktiivinen tilaus ja potentiaaliset asiakkaat voivat nyt ostaa sinulta palveluita.

Jos olet uusi käyttäjä sinulla on kolmen (3) kuukauden veloitukseton kokeiluajanjakso. Kokeiluajanjakso päättyy heti kun olet aktivoinut Freedomlyn tilauksen ja sinua veloitetaan normaalilla kuukausihinnalla 4.99€/kk (sis. ALV 24%).

Freedomly tilaus alkaa heti kun olet tehnyt Freedomlyn tilauksen. Sinulla on oikeus 90 päivän kokeiluajanjaksoon. Kokeilu päättyy heti kun olet aktivoinut Freedomlyn tilauksen, tämän jälkeen sinulta veloitetaan normaali kuukausihinta. Sinun kannattaa tehdä Freedomly tilaus vasta kokeilujakson päättyessä.

Asiakkaat eivät voi ostaa sinulta palveluita ennekuin olet syöttänyt ”Maksutiedot”. Maksutiedot tulee syöttää siitä syystä, että Freedomly voi maksaa sinulle onnistuneesta toimeksiannosta.

Näiden ohjeiden avulla saat syötettyä onnistuneesti maksutietosi.

1. Kirjaudu sisään myyjä profiiliisi
  2. Klikkaa oikeasta yläreunasta profiilikuvaasi ja valitse ”Tilin asetukset”
  3. Valitse vasemmalta kohta ”Maksutiedot”
  4. Valitse ”Tilin tyyppi”, oletko yksityishenkilö vai edustatko yritystä.
  5. Valitse maa missä pankkitilisi on rekisteröity ja syötä pankkitilin numero (IBAN)
  6. Tämän jälkeen profiilisi on aktiivinen palvelusi näkyvät asiakkaille. Sinun tarvitsee vielä aktivoida Stripe- tilisi, jotta Freedomly voi tilittää sinulle rahaa onnistuneista toimeksiannoista.

Jatka ohjeiden seuraamista niin, opastamme miten aktivoit Stripe- tilisi.

1. Aktivoidaksesi Stripe- tilisi, sinun tulee siirtyä ”Maksutiedot” kohtaan, ”Tilin asetukset” välilehden alla.
  2. Klikkaa ”Vahvista” nappia, niin Freedomly siirtää sinut Stripe palveluun. Suosittelemme tutustumaa Stripeen tästä!
  3. Aloita syöttämällä yrityksesitiedot
  4. Syötä tiedot itsestäsi sekä paljon omistat yrityksestä tai oletko johtotehtävissä (Stripe- tiliä luodessa sinun tulee olla merkittävässä roolissa yrityksen toiminnassa)
  5. Lisää mahdolliset muut omistajat
  6. Tämän jälkeen tarvittaessa todiste
  7. Tarkista, että antamasi tiedot ovat oikein ja klikkaa ”Done”
  8. Nyt Stripe- tilisi on aktiivinen ja Freedomly voi maksaa sinulle sekä asiakkaasi pääsevät jättämään arvosteluita onnistuneista toimeksiannoista!

Muista, että voit aina käydä muokkaamassa antamiasi tietoja Stripeen. Siirry vain ”Maksutiedot” sivulle ja klikkaa kohtaa ”Muokkaa Stripe- tiliä”.

Salasana

1. Kirjaudu sisään
  2. Paina profiilikuvaasi
  3. Mene kohtaan ”Tilin asetukset”
  4. Valitse kohta ”Salasana”
  5. Kirjoita uusi salasana kohtaan ”Syötä uusi salasanasi”
  6. Syötä kohtaan ”Nykyinen salasana” sinun nykyinen salasanasi
  7. Paina ”Tallenna muutokset”

Etkö löytänyt kysymykseesi vastausta?

Ota meihin yhteyttä niin vastaamme kysymykseesi

Lähetä yhteydenottopyyntö